Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Entinen nyrkkeilysuuruus vastaa Jake Paulin haasteeseen: “Se oli oikeastaan vähän noloa”

Carl Froch
AOP

Youtube-videoistaan tunnetuksi alun perin tullut Jake Paul soittaa suutaan nyrkkeilymaailman suurille nimille. Paul haastoi hiljattain entisen maailmanmestarin Carl Frochin, joka antaa nyt vastauksensa.

Jake Paul valmistautuu parhaillaan seuraavaan nyrkkeilyotteluunsa Ryan Bourlandia vastaan. Paul, jota ei varsinaisesti tunneta vaatimattomuudestaan, katsoo jo tulevaa ottelua pidemmälle.

Jenkkikuuluisuus on soittanut pidemmän aikaa suutaan Carl Frochin suuntaan. Paul haastoi Frochin hiljattain jälleen kerran selvittämään välejä köysien sisään, mutta entinen maailmanmestari ei anna tämän puheille juurikaan painoarvoa.

– Hän (Paul) mainitsi, että tarvitsen palkkapäivän. Hän ei selvästikään tiedä, kuka olen tai millainen elämäntyylini on tai miten elän, mutta en etsi palkkapäivää, Froch latasi Boxing Socialin mukaan.

– Itse asiassa lyön mielelläni nyrkillä hänen kurkkuunsa ilmaiseksi, viimeistelisin hänet mielelläni, mutta hän ei hyppää kehään kanssani.

– Hän näytti rajallisuutensa Tommy Furya vastaan. Se oli oikeastaan vähän noloa, hän astui vastakkain aloittelevaa ammattilaista vastaan ja sai turpaansa.

– Toivon, että Tommy Fury olisi tehnyt parempaa työtä. Hänellä oli mahdollisuus lopettaa tämä Jake Paulin ympärillä vellova hölynpöly lopullisesti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit