Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Huippunyrkkeilijää syytettiin kokaiinin käytöstä – Vastaus ei jättänyt kylmäksi: “Juon ja poltan pilveä”

Ryan Garcia.
AOP

Ryan Garcia on noussut raketin lailla nyrkkeilymaailman huipulle. Parhaillaan Devin Haneyta vastaan käytävään otteluun valmistautuva jenkki-iskijä aiheutti pienimuotoisen kohun tuoreilla lehdistötilaisuudessa antamillaan kommenteilla.

Ryan Garcia ja Devin Haney iskevät yhteen huhtikuun lopulla. Tuleva superottelu on kerännyt valtavasti mediahuomiota Yhdysvalloissa, ja kaksikon välillä kiehunut toden teolla viimeisten viikkojen aikana.

Miesten välinen suunsoitto oli lähellä riistäytyä käsistä hiljattain järjestetyssä lehdistötilaisuudessa, jossa Haney muun muassa syytti Garciaa kokaiinin käytöstä. Garcia ei jäänyt tilanteessa hiljaiseksi, mutta hänen vastauksensa ei varsinaisesti tyynnyttänyt myrskyä.

– Haluan selventää joitain asioita. En käytä kokaiinia, Garcia kertoi MiddleEasyn mukaan.

– Voin tehdä huumetestin livenä. Minä juon ja poltan pilveä, kuten suurin osa tämänkin huoneen ihmisistä. Vihdoinkin joku uskaltaa nostaa kätensä ylös ja myöntää polttavansa pilveä ja juovansa alkoholia.

– Minä olen aito ja meillä kaikilla on paheemme ja me kehitymme ihmisinä. Olen 25-vuotias ja tunnen välillä maailman painon harteillani.

– En tiedä, kuinka monta ihmistä on tässä iässä ansainnut 100 miljoonaa ja pystyy tekemään elämällään mitä haluaa. Haluaisin nähdä, mitä muut tekisivät minun asemassani.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit