Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Tyson Furylta kova väite raskaansarjan huippunimestä: “Minä tein hänestä tunnetun”

Francis Ngannou
AOP

Kuten hyvin tiedetään, Francis Ngannou valmistautuu tahollaan tulevaan otteluunsa Anthony Joshuaa vastaan. Ngannoun edellisessä ottelussaan kohdannut Tyson Fury uskoo nostaneensa kamerunilaisen nyrkkeilymaailman huipulle.

Francis Ngannoun mahdollisuuksia Tyson Furya vastaan pidettiin lajiväen parissa lähes olemattoman pienininä.

Vapaaottelutaustainen, entinen UFC:n raskaansarjan mestari otteli kuitenkin ennakkoluulottomasti ja osoitti olevansa varteen otettava haastaja kenelle tahansa. Ngannou hävisi ottelun hajaäänituomiolla, vaikka onnistuikin käyttämään Furya kertaalleen lattiassa.

Kamerunilainen kohtaa tulevana viikonloppuna Anthony Joshuan, joka tuskin sortuu hänen aliarviointiinsa. Fury kertoi mielipiteensä Ngannousta ja väitti auttaneensa tätä tienaamaan valtavia summia.

– Uskon, että tämä on hieno ottelu (Joshua vastaan Ngannou). Otteluni Ngannoua vastaan piti olla epäreilu ja täyttä kuraa, mutta tyylit tekevät ottelut. En tiedä, mitä ihmiset odottivat häneltä ennen sitä, Fury totesi BJ Pennin mukaan.

– Olen varma, että hänellä uskottiin olevan yksi mahdollisuus tuhannesta, ja ettei hän osaisi nyrkkeillä lainkaan. Mutta hän todisti kaikkien olevan väärässä, joka on fantastista hänen kannaltaan. Minä tein hänestä tunnetun ja multimiljonäärin.

– Oikeastaan hänen pitäisi polvistua eteeni ja suudella jalkojani sen takia, mitä olen tehnyt hänen eteensä, eikö vain?

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit