Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Ngannou ja Fury iskivät yhteen lehdistötilaisuudessa: “Ainoa mahdollisuutesi on…”

Francis Ngannou latasi Tyson Furyn suuntaan tiukkaan sävyyn
AOP

Francis Ngannou ja Tyson Fury ottivat sanallisesti yhteen ennen Ngannoun ja Anthony Joshuan superottelua.

Entinen UFC-mestari Francis Ngannou kohtaa perjantaina Saudi-Arabiassa entisen nyrkkeilyn raskaansarjan mestarin Anthony Joshuan.

Ottelua edeltäneessä lehdistötilaisuudessa Ngannou käytti kuitenkin hyväkseen tilanteen entisen vastustajansa Tyson Furyn sivaltamiseen. Ngannou ja Fury kohtasivat toisensa Ngannoun ammattilaisnyrkkeilydebyytissä viime vuoden lokakuussa.

Fury oli tuolloin jaetuin tuomariäänin parempi, mutta Ngannou shokeerasi nyrkkeilymaailmaa iskemällä WBC:n hallitsevan raskaansarjan mestarin lattiaan ottelun kolmannessa erässä. Kamerunilais-ranskalaisella Ngannoulla onkin ottelun voittajasta eriävä mielipide.

– Minulla on yksi voitto [Furya] vastaan ja haluan yhden lisää, Ngannou sanoi virnistäen Joshua-ottelun lehdistötilaisuudessa.

Fury ei haastajansa kommentista ollut mielissään ja huusi vastaukseksi, että olisi valmis kohtaamaan Ngannoun oktagonissa, eli vapaaottelukehässä.

– Ainoa mahdollisuutesi on nyrkkeilykehässä, nyrkkeilysäännöillä, Ngannou kuittasi takaisin.

Ngannoun tavoitteet nyrkkeilykehässä ovat korkealla, mutta mies on myös realistinen uudesta aluevaltauksestaan. Tämä tietää, että edessä on perjantaina kova ottelu Joshuaa vastaan ja paljon työtä tehtävänä.

– Olen vasta pääsemässä alkuun. En usko, että [Joshuan voittaminen] tekee urastani vielä mitään julistusta, koska tie on vielä pitkä, Ngannou pyöritteli.

– Uskon todella, etten ole vielä järkyttänyt maailmaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit