Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Nyrkkeilyn superottelussa hurja tyrmäys! – Raskaan sarjan supertähdellä katse tiukasti seuraavassa haasteessa

Anthony Joshua tyrmäsi Francis Ngannoun
AOP

Anthony Joshua tyrmäsi Francis Ngannoun nyrkkeilyn superottelussa eilen Saudi-Arabiassa.

Entinen raskaan sarjan kaksinkertainen mestari Anthony Joshua, iski entisen UFC-mestari Francis Ngannoun ensin kahdesti lattiaan, ennen kuin tyrmäsi tämän superottelun toisessa erässä.

Joshua lähetti vasta toisen ammattilaisnyrkkeilyottelunsa otelleelle Ngannoulle kuitenkin voittonsa jälkeen rohkaisevat terveiset.

– Näin hänet Furya vastaan ja ajattelin: ‘Hitto, hän osaa otella’, Joshua ylisti.

– Hän on hieno mestari, eikä tämä ole mitään pois hänen kyvyistään. Sanoin hänelle, ettei hänen pidä jättää nyrkkeilyä. Hän on otellut vasta kahdesti ja maailman parhaita vastaan.

Voitto oli Joshualle jo neljäs viimeiseen 11 kuukauteen. Seuraavaksi miehen tähtäimessä on raskaan sarjan WBC-mestari Tyson Fury.

Promoottori Eddie Hearn totesi aiemmin, että Joshua/Ngannou ottelun voittaja kohtaisi seuraavaksi Furyn ja Oleksandr Usykin välisen ottelun voittajan. Furyn ja Joshuan välistä ottelua on odotettu hartaasti ja se saattaisikin vihdoin olla luvassa, mikäli Gypsy King ukrainalaistähden pystyy kaatamaan.

Fury seurasi Joshuan ja Ngannoun otteita Saudi-Arabiassa kehän reunalta ja Joshua suuntasikin arkkivihollisensa suuntaan tiukan haasteen.

– Palaan häkkiini ja kun he päästävät minut ulos, ottelen jälleen, Joshua totesi katse Furyssa.

Mikäli upotus ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit