Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Mestari sai revanssinsa! – UFC:n huippuottelusta muodostui hieno näytös: “Heti alusta lähtien oli selvää…”

Sean O'Malley
AOP

Sean O’Malley puolusti onnistuneesti titteliään kääpiösarjan mestaruusottelussa Marlon Veraa vastaan. O’Malley otti samalla maistuvan revanssin, sillä hänen ainoa tappionsa vapaaottelu-uralla on juuri Veraa vastaan.

UFC:n kirkkaimmalle huipulle räjähdysmäisesti noussut Sean O’Malley oli suuressa valokeilassa viikonloppuna. Lahjakas jenkkiottelija nousi kehään Marlon Veran kanssa, joka on toistaiseksi aiheuttanut O’Malleyn uran ainoan tappion vuonna 2020.

O’Malleyn ja Veran välinen ottelu oli myös ensinmainitun ensimmäinen tittelinpuolustus kääpiösarjan mestarina. Edellisessä ottelussaan vyön Aljamain Sterlingiltä vienyt O’Malley otteli suvereenisti läpi ottelun onnistuen tekemään Veran vaarattomaksi.

Kamppailu päättyi lopulta täysien erien jälkeen O’Malleyn hyväksi yksimielisellä tuomaripäätöksellä. UFC:n entinen kevyen raskaansarjan mestari Daniel Cormier oli vakuuttunut näkemästään.

– Heti alusta lähtien oli selvää, ettemme katselleet samaa Sean O’Malleya, jonka näimme Bostonissa, vaikka siitä on vasta muutama kuukausi (Sterling-ottelu), Cormier kertoi Yahoo Sportsin mukaan.

– Tämä kaveri jatkaa kehittymistään sellaista vauhtia, jota moni ei voi saavuttaa. Hänen lyöntikulmansa, hänen luovuutensa – ‘Chito’ Vera on perinteisesti hidas aloittaja, mutta lämpenee ottelun edetessä. Mutta Sean ei koskaan antanut hänen tehdä sitä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit