Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Oliko se siinä? – Ngannoun jatkoaikeille täystyrmäys! – “Hänellä ei ole enää aikaa rakentaa uraansa”

Anthony Joshua (vas.) ja Francis Ngannou (selin.)
AOP

Francis Ngannou ei pystynyt jättiyllätykseen toisessa ammattilaisnyrkkeilyottelussaan. Anthony Joshuan tyrmäämäksi tulleen Ngannoun ei kannata palata enää lajin pariin entisen brittiottelijan Carl Frochin mielestä.

Anthony Joshuan ja Francis Ngannoun välinen nyrkkeilyottelu lyötiin nopealla aikavälillä lukkoon.

Kamppailu keräsi valtavasti huomiota, sillä debyyttiottelussaan Tyson Furya horjuttanutta Ngannouta pidettiin varteen otettavana haastajana Joshualle.

Entinen maailmanmestari Joshua otteli kuitenkin suvereenisti ja otti lopulta komean tyrmäysvoiton käytettyään Ngannouta muutaman kerran lattiassa.

Joshua hehkutti ottelun jälkeen vastustajaansa ja kehotti tätä jatkamaan nyrkkeilyn parissa. Pitkän uran ammattilaisena tehnyt Carl Froch on kuitenkin asiasta toista mieltä.

– Katsokaa Ngannoun rekordia ja pitäkää silmällä, mitä hän on tehnyt. Hänellä on kaksi ammattilaisottelua. Hän hävisi Tyson Furylle ja koki pahan tyrmäystappion Anthony Joshualle. En usko, että hänen kannattaa enää nousta kehään, Froch tuumi talkSPORTIN mukaan.

– Hänellä ei ole enää aikaa rakentaa uraansa, sillä hän on melkein 40-vuotias. Hän on tehnyt riittävästi rahaa. Tuo oli paha tyrmäys, joka luultavasi lyhensi hänen elämäänsä muutamalla vuodella. Hän oli tajuton, jo ennen kuin putosi lattiaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit