Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC-tähti avautuu karusta tappiostaan: “Valitettavasti se ei aina riitä”

Gilbert Burns, UFC.
AOP

UFC:n huippuottelijoihin lukeutuva Gilbert Burns kärsi kirvelevän tappion viikonloppuna, kun Jack Della Maddalena osoittautui vahvemmaksi. Burns, joka oli kamppailussa pitkään niskan päällä, avautui jälkikäteen häviöstään.

Selviydyttyään Jack Della Maddalenan varhaisesta paineesta, Gilbert Burns onnistui alasviennissään ja hallitsi kamppailua ensimmäisen erän loppuun asti. Toinen erä sujui niin ikään brasilialaisen hallitessa tapahtumia tatamin pinnassa.

Vaikka Maddalena aiheutti näkyvästi vahinkoa aina päästessään lyömään, Burns onnistui myös kolmannen erän alasvientiyrityksessään.

Johdettuaan kahden erän jälkeen tuomaripisteillä “Durinho” näytti olevan matkalla voittoon, jos hän vain pystyisi pysymään australialaisen päällä. Maddalena pääsi kuitenkin takaisin jaloilleen ja iski massiivisen polven viimeistellen tämän jälkeen ottelun matossa.

Burns puhui ottelun jälkeen medialle ja onnitteli rehdisti vastustajaansa. Mies otti tappiostaan syyt omille niskoilleen.

– Tuntui hyvältä otella! Minulla oli onnistunut harjoitusleiri ja hyvä strategia, valitettavasti se ei aina riitä. Tein huonon päätöksen ja maksoin siitä, Burns kommentoi Sherdogin mukaan.

– Olin erittäin onnellinen voidessani jälleen otella. Onnittelut Jack Dellalle hienosta voitosta! Ei tekosyitä, olen vain (kiitollinen) Jumalalle, perheelleni, tiimilleni, ystävilleni, sponsoreilleni, tukijoilleni ja kaikille faneille.

– Nyt on aika levätä ja viettää laatuaikaa perheeni kanssa. Nähdään pian!

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit