Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Hallitsevalle mestarille hurja haaste! – “Tiedän, että tulen ottelemaan vyöstä seuraavaksi”

Merab Dvalishvili, UFC.
AOP

Sean O’Malley otti maistuvan voiton viikonloppuna, kun Marlon Vera kukistui viiden erän kamppailun jälkeen. O’Malleyn seuraavalla vastustajalla on spekuloitu suhteellisen paljon. Henry Cejudon hiljattain voittanut Merab Dvalishvili ilmoittautuu halukkaaksi.

Sean O’Malleyn ja Marlon Veran välistä uusintaottelua ehdittiin odottaa pitkään. Herrat kohtasivat edellisen kerran vuonna 2020, jolloin Vera otti voiton teknisellä tyrmäyksellä.

O’Malley loukkasi nilkkaansa kyseisessä ottelussa pahannäköisesti, eikä pystynyt ottelemaan täydellä teholla. Nyt mies pääsi kuittaamaan ammattilaisuransa ainoan tappion voitettuaan Veran suhteellisen yksipuolisen näytöksen jälkeen.

O’Malleyn seuraavasta vastustajasta ei ole vielä varmuutta, mutta hän on itse todennut haluavansa kohdata höyhensarjan mestarin Ilia Topurian. Omaa nousuaan UFC:n huipulle tekevä Merab Dvalishvili haluaa kuitenkin haastaa O’Malleyn tätä ennen.

– Tiedän, että tulen ottelemaan vyöstä seuraavaksi. Vaikka O’Malley ei tunnustaisi ykköshaastajaa tai sanoisi nimeäni ääneen, Dvalishvili latasi MiddleEasyn mukaan.

– Tiedämme kaikki, että tämä on iso ottelu, mutta hänen on mainostettava sitä. Olen valmis ja saatan tyrmätä hänet, koska hän on niin itsevarma.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit