Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Onko tässä venäläismestarin seuraava haastaja? – “Meillä ei ole tällä hetkellä vaihtoehtoja”

Islam Makhachev tyrmäsi Alexander Volkanovskin UFC:n kevytsarjan mestaruusottelussa
AOP

UFC:n kevytsarjan hallitseva mestari Islam Makhachev haluaa omien sanojensa mukaan nousta kehään kesäkuun aikana. Venäläisen tulevasta vastustajasta ei ole tietoa, mutta hän itse toivoo voivansa kohdata Dustin Poirierin.

Edellisessä ottelussaan vakuuttavan tyrmäysvoiton Alexander Volkanovskista ottanut Islam Makhachev suunnittelee seuraavaa tittelinpuolustustaan. Makhachev, joka on ollut viime vuonna täysin suvereeni, on kärsinyt vasta yhden tappion vapaaottelu-urallaan.

9 vuotta voittamattomana otellut venäläinen on kohdannut useita lajin suurnimiä ja muun muassa Volkanovskin lyöminen kahteen otteeseen kertoo miehen asemasta lajin huipulla.

Makhachevin on uskottu seuraavaksi kohtaavan Charles Oliveiran, mutta mies itse toivoo toista vastustajaa.

– Tiedän, ettei Dustin (Poirier) ansaitse titteliottelua, mutta meillä ei ole tällä hetkellä vaihtoehtoja, Makhachev totesi MMA Fightingin mukaan.

– Kaikki ovat kiireisiä ja minä haluan otella. Haluan kolme ottelua vuoden aikana, jonka takia minun täytyy haastaa joku, ja Dustin on vapaana.

– Hän otteli erinomaisesti ja otti komean tyrmäysvoiton (Benoit Saint-Denisistä), jonka takia (haluan otella häntä vastaan). Hän on vapaa ja terve, joten haluan otella häntä vastaan mahdollisesti kesäkuussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit