Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC 300:ssa melkoinen kattaus! – Tähtiottelijalta itsevarmaa puhetta: “Olen paras tekemään vahinkoa”

Justin Gaethje, UFC.
AOP

Ensi kuussa järjestettävä UFC 300 tarjoaa äärettömän kovan kattauksen. Yhtenä illan kiinnostavimmista kamppailuista käydään Justin Gaethjen ja Max Hollowayn välillä. Gaethje lähetti ennen ottelua omat terveisensä tulevan vastustajansa suuntaan.

Huhtikuussa järjestettävä UFC 300 on pullollaan mielenkiintoisia otteluita. Pääotteluna nähdään Alex Pereiran ja Jamahal Hillin välinen koitos, mutta paljon hypetystä on riittänyt myös Justin Gaethjen ja Max Hollowayn ottelusta.

Edellisessä ottelussaan Dustin Poirierin näyttävällä tavalla tyrmännyt Gaethje lähtee tulevaan koitokseen melko selkeänä ennakkosuosikkina. Holloway on tosin todistanut laatunsa moneen kertaan lajin kärkinimiä vastaan, joten Gaethje ei kuitenkaan voi lähteä otteluun takki auki.

Jenkillä on kuitenkin suuri luotto omiin kykyihinsä ja hän lähetti varoituksen sanan tulevalle vastustajalleen.

– En ota mitään menneisyydestä ja sovella sitä tuleviin tilanteisiin. Uskon, että samaa voisi sanoa Tony Fergusonista. Eikä kukaan ollut koskaan tyrmännyt Dustin Poirieria samalla tavalla. Lupaan sen teille. Olen paras tekemään vahinkoa, Gaethje vakuutteli LowKickMMA:n mukaan.

– Jos ottelen omalla tyylilläni ja pysyn rauhallisena, mikään tunnetila ei voi vaikuttaa minuun. Minun on pysyttävä keskittyneenä ja ajateltava selkeästi. Aion olla valmiina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit