Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Rajun tyrmäystappion kokenut Ngannou nöyränä: “Osa tätä lajia”

Francis Ngannou
AOP

Francis Ngannou ei kyennyt yllättämään Anthony Joshuaa toisessa ammattilaisnyrkkeilyottelussaan. Ngannou ei halunnut lähteä kamppailun jälkeen selittelylinjalle ja uskoi voivansa ottaa opikseen rajusta tappiostaan.

Francis Ngannou koki kirvelevän tappion tappion uransa toisessa ammattinyrkkeilyottelussa.

Tyson Furya vastaan käyty ensimmäinen kamppailu lupasi hyvää kamerunilaisen kannalta, mutta Anthony Joshua ei jättänyt mitään sattuman varaan.

Entinen maailmanmestari käytti Ngannouta kahteen otteeseen lattiassa ennen kuin lopulta lähetti tämän unten maille. Ngannou, joka sai hurjan tällin jälkeen lääkintähenkilöstön apua, ei halunnut keksiä tekosyitä tappiolleen.

– Toimin vaistomaisesti ja jatkoin eteenpäin. En muista, missä vaiheessa nousin tuolilta toiseen erään. Sen jälkeen en ollut enää mukana, Ngannou myönsi talkSPORTIN mukaan.

– Tämä on vain elämää, emmekä keksi tekosyitä. Tämä on osa tätä lajia ja tiedämme, että jotain tällaista voi aina tapahtua.

– Se, että kärsin tappion, tuntuu oudolta. En haluaisi, että näin olisi tapahtunut, mutta tämä tuntuu tappiolta ainoastaan vain, jos en ota tästä opikseni.

Ngannoun jatkoaikeista ei ole varmuutta, mutta on täysin mahdollista, että hän jatkaa nyrkkeilyn parissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit