Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Alvarezin seuraava ottelu julki – Jättihaastajalle pettymys: “Ainoa syy otella häntä vastaan”

Saul ''Canelo'' Alvarez.
AOP

Ylemmän keskisarjan kiistaton mestari Saul ’’Canelo’’ Alvarez palaa myöhemmin tänä vuonna kehään. Miehen tuleva vastustaja ei kuitenkaan ole kaikkien mieleen, sillä Alvarezin odotettu nousevan kehään David Benavidezin kanssa.

SaulCaneloAlvarezin vuoden 2024 ensimmäinen ottelu on julkistettu, mutta kyseessä ei ole sellainen tapahtuma, jota monet fanit ovat kaivanneet.

Ylemmän keskisarjan mestari palaa tositoimiin 4. toukokuuta, kun hän kohtaa Las Vegasissa maanmiehensä Jaime Munguian. Vaikka kohtaaminen on potentiaalisesti kiehtova, on yleisesti ihmetelty, miksei Alvarez kohtaa David Benavidezia.

Benavidez on näyttänyt olevan jonon kärjessä jo useiden vuosien ajan Alvarezin haastajaksi, mutta syystä tai toisesta ottelu ei ole toteutunut.

Tämän jälkeen on väläytelty, että Alvarez välttelee amerikkalaisen kohtaamista. Yhdessä Munguian kanssa tiistaina pidetyssä lehdistötilaisuudessa meksikolaisiskijä paljasti, että hän harkitsee Benavidezin kohtaamista vain, jos pöydällä on tuntuva tarjous.

– Ehkä, mutta hän ei lyönyt mitään pöytään, Alvarez vastasi DAZN:n mukaan, kun häneltä kysyttiin, olisiko Benavidezin kohtaaminen yksi nyrkkeilyn suurimmista otteluista tällä hetkellä.

– Mutta jos promoottori, jonka kanssa työskentelen, tarjoaa 150 tai 200 miljoonaa dollaria, niin ottelen huomenna. Se on ainoa syy otella häntä vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit