Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC-mestari otti kovan haasteen vastaan! – “Toiveesi on toteutunut”

Sean O'Malley
AOP

Onnistuneesti kääpiösarjan mestaruutta hiljattain puolustaneen Sean O’Malleyn seuraavalla vastustajalla on arvuuteltu valtavasti. Nyt jenkkimestari paljastaa kenen kanssa hän on seuraavaksi halukas kiipeämään kehään.

Sean O’Malley, UFC:n kiistaton kääpiösarjan mestari, puolusti hiljattain ensimmäistä kertaa titteliään. Marlon Vera, joka oli aiheuttanut O’Malleyn toistaiseksi ainoan tappion vuonna 2020, ei pystynyt tällä kertaa haastamaan yhdysvaltalaista.

Yksipuolisen näytöksen jälkeen vyönsä säilyttäneen O’Malleyn tulevalla haastajalla on spekuloitu mielin määrin. Mies itse väläytteli mahdollisuutta painoluokan vaihdosta, jotta hän voisi otella Ilia Topurian kanssa.

Tämä vaihtoehto on ainakin toistaiseksi jäämässä toteutumatta, sillä O’Malley kertoo olevansa valmis ottelemaan hänet julkisesti haastaneen Merab Dvalishvilin kanssa.

Jenkkimestaria syyteltiin aiemmin Dvalishvilin välttelemisestä.

– Merab on seuraava. Merab on ehdottomasti seuraava. Toiveesi on toteutunut, O’Malley vaahtosi LowKickMMA:n mukaan.

– Monet ihmiset ovat väittäneet minun välttelevän häntä. Voin kertoa, ettei asia ole niin. Uskon, että tämä on hyvä ottelu itseni kannalta. Tapoja voittaa on useita ja olen todella innoissani.

– En ollut vain aikaisemmin kiinnostunut ottelemaan hänen kanssaan, mutta nyt aika on oikea.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit