Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Nyrkkeilylegenda varoittaa Jake Paulia: “Edelleen Mike Tyson”

Roy Jones Jr
AOP

Mike Tysonin ja Jake Paulin välille sovittu nyrkkeilyottelu jakaa mielipiteitä puolesta ja vastaan. Roy Jones Jr, joka kohtasi Tysonin tämän edellisessä ottelussaan kertoo oman mielipiteensä tulevasta tapahtumasta.

Mike Tyson tekee paluun kehään 20. heinäkuuta, kun hän ottelee sosiaalisen median tähti Jake Paulia vastaan 80 000-paikkaisella AT&T-stadionilla Texasissa.

”Iron Mike” on 58-vuotias, kun hän astuu kehään, joten hänen ja Paulin välillä on yli 30 vuoden ikäero.

Tyson ei ole nyrkkeillyt sen jälkeen, kun hän otteli kahdeksan erää legenda Roy Jones Jr:n kanssa marraskuussa 2020. Paul otteli tuolloin samassa tapahtumassa ja kukisti entisen NBA-pelaajan Nate Robinsonin tyrmäyksellä.

– Jake Paul vastaan Mike Tyson ei ole ymmärtääkseni näytösottelu, sillä olen kuullut, että se on nostettu kunnon otteluksi, Jones Jr. väitti Daily Mirrorin mukaan.

– Jos tämä on totta, on hyvin kiehtovaa, miten se voi päättyä, koska Jake Paul on parantunut nyrkkeilijänä paljon, mutta Mike Tyson on edelleen Mike Tyson. Vaikka hän olisi 58-vuotias tai kuinka vanha tahansa.

– Uskon, että tämä on hyvä näyteikkuna molemmille, varsinkin jos kyseessä on kunnon ottelu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit