Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Skotlantilainen vapaaottelutähti joutumassa yleisön vihan kohteeksi? – “Brasilia on yksi pahimmista paikoista”

Paul Craig, UFC.
AOP

MMA-veteraani Paul Craig joutuu hurjaan testiin 4. toukokuuta, kun hän matkustaa Rio de Janeiroon kohtaamaan Caio Borralhon UFC 301 -tapahtumassa.

Paul Craig siirtyi viime vuonna keskisarjaan kevyestä raskaasta sarjasta, kun hän oli hävinnyt kaksi ottelua peräkkäin. Hän otti keskisarjan debyytissään tyrmäysvoiton Andre Munizista.

”Bearjew” hävisi kuitenkin Brendan Allenille vain neljä kuukautta myöhemmin. Allenille kärsityn pääottelutappion jälkeen kolmanneksitoista rankattu Craig saattoi odottaa seuraavan ottelunsa tulevan häntä alemmaksi rankattua ottelijaa vastaan.

Viidenneksitoista rankattu Caio Borralho on viiden ottelun voittoputkessa sen jälkeen, kun hän sai sopimuksen Contender-sarjaan vuonna 2021, ja monet ovat nostaneet hänet esiin painoluokan mustana hevosena.

Craigilla on todennäköisesti kova työ ottaa voitto Borralhosta yltiöpäisen brassiyleisön edessä, mutta aiemmin Riossa otellut skotlantilainen on valmis haasteeseen.

– Brasilia on yksi pahimmista paikoista, jonne voi mennä ottelemaan. Brasilialaiset fanit ovat villejä lajista riippumatta. He huutavat, että tulet kuolemaan, ja hokevat sitä koko ajan, Graig kertoo Bloody Elbow’n mukaan.

– Menet sinne ja yrität aiheuttaa pettymyksen kotiyleisölle. Pyrit pitämään tunteet kurissa, mutta se on vaikeaa Brasiliassa.

– Glasgow’ssa on kuitenkin vielä vaikeampaa otella, sillä saan siellä osakseni liikaa rakkautta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit