Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Jättiyllätys Acapulcon ATP-turnauksessa! – Tenniksen supertähti tylysti laulukuoroon

Daniel Altmaier tiputti Jannik Sinnerin Ranskan avoimissa.
AOP

Meksikon Acapulcossa pelataan tällä viikolla vuoden neljättä ATP-500 -turnausta. Turnaus toimii usealle huippupelaajalle viimeistelyturnauksena ensi viikolla Kaliforniassa käynnistyvään Indian Wells -turnaukseen, joka on vuoden ensimmäinen Masters-turnaus. Acapulcossa nähtiin heti ensimmäisellä kierroksella jättimäinen yllätys, kun turnauksen entinen mestari lensi laulukuoron puolelle.

Acapulcon ATP-500 -turnauksessa nähtiin ensimmäisellä kierroksella todella jättimäinen paukku. Paukun järjesti Saksan hienoa yhden käden rystyä lyövä Daniel Altmaier, joka iski maanmiehensä Alexander Zverevin ulos turnauksesta. Altmaier iski ykköseksi sijoitetun Zverevin laulukuoroon kolmessa erässä 6-3, 3-6, 6-3 -lukemin.

Ottelussa Altmaier ei esittänyt mitään spesiaalia vaan pystyi peruspelaamisella hoitamaan ottelun nimiinsä. Saksalainen syötti ottelussa yhdeksän ässää ja sai ykkössyötön ruutuun 58 prosentin varmuudella. Zverev oli syötöissään vahvempi, mutta ei onnistunut käyttämään kuin yhden ottelun seitsemästä murtopallostaan hyödyksi.

Altmaier kohtaa turnauksen toisella kierroksella Serbian Miomir Kecmanovicin, joka kaatoi Argentiinan entisen Grand Slam -finalistin Diego Schwartzmanin kolmessa erässä. Ottelun voittaja kohtaa puolivälierässä joko Iso-Britannian Jack Draperin tai Japanin Yoshihito Nishiokan.

Turnauksessa on sijoitettujen pelaajien osalta kato käynyt, sillä Zverevin lisäksi nelossijoitettu Taylor Fritz ja seitsemänneksi sijoitettu Tommy Paul ovat jo ulkona.

Acapulcossa koko toinen kierros pelataan torstain vastaisena yönä Suomen aikaa maaliin eli luvassa on kahdeksan ottelua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis