Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Sieltä se tuli! – Tennisveteraanin ura vetelee viimeisiään: “En aio jatkaa enää kesän jälkeen”

Andy Murray
AOP

Tennislegenda Andy Murrayn tulevaisuudella on arvuuteltu jo todella pitkän aikaa. Skottisuuruus paljastaa, että tuleva kesä jää todennäköisesti hänen viimeisekseen kiertueella.

Andy Murray vihjasi jäävänsä kesällä eläkkeelle hävittyään Ugo Humbertille Dubai Duty Free Tennis Championships -turnauksen toisella kierroksella.

Murray otti komeimman voittonsa pitkään aikaan kukistamalla turnauksen ensimmäisellä kierroksella Denis Shapovalovin. Skotlantilainen joutui kuitenkin taipumaan seuraavassa ottelussaan erin 6-2 6-4 18:nneksi rankatulle ranskalaiselle Humbertille.

– En todennäköisesti pelaa enää kesän jälkeen, Murray kertoi ottelun jälkeen The Independentin mukaan.

– Minulta kysytään siitä (eläköitymisestä) jokaisen pelaamani ottelun jälkeen ja jokaisen pelaamani turnauksen päätyttyä. Rehellisesti sanottuna olen kyllästynyt samaan kysymykseen.

– En aio enää ottaa puheeksi tätä aihetta, ennen kuin minun on aika lopettaa. Mutta kyllä, en aio jatkaa enää kesän jälkeen. Kun aika on oikea, luultavasti ilmoitan päätöksestäni ennen viimeistä turnaustani ja viimeistä peliäni.

Murray on historian ainoa pelaaja, joka on voittanut kaksi peräkkäistä olympiakultaa miesten kaksinpelissä. Mies pääsi juhlimaan kultamitalia sekä Lontoon, että Rion turnauksessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis