Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuori aloittaa Indian Wellsin – Edessä loistava kaavio

Emil Ruusuvuori Indian Wellsissä.
AOP

Keskiviikkoiltana Suomen aikaa käynnistyy ATP-kiertueen vuoden ensimmäinen Masters-turnaus. Masters-turnauksia on vuodessa yhteensä yhdeksän kappaletta. Viimeinen Masters-turnaus on luvassa lokakuussa, kun Pariisissa mitellään hallissa tuhannesta ATP-pisteestä. Suomen Emil Ruusuvuori pyrkii jatkamaan vahvaa talveaan tenniskentillä Kalifornian lämmössä.

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori aloittaa vuoden ensimmäisen Masters-turnauksen Indian Wellsin Kaliforniassa torstain vastaisena yönä Suomen aikaa. Ottelu pelataan kolmantena kamppailuna kentällä numero neljä.

Maanantaina julkaistulla ATP-listalla Ruusuvuori on sijalla 46. Suomalaiselle osui normaalista poiketen jopa yllättävän hyvä kaavio Kaliforniassa pelattavaan turnaukseen, sillä ensimmäisellä kierroksella on vastassa ATP-rankingin 56 omaava Serbian Dusan Lajovic.

Kokenut 33-vuotias yhden käden rystyä lyövä Lajovic aloitti vuoden etenemällä Adelaiden kisassa toiselle kierrokselle ja tippumalla Australian avoimissa heti ensimmäisellä kierroksella Giulio Zeppierin käsittelyssä.

Australian reissun jälkeen matka jatkui Davis Cupin kautta helmikuun puolivälissä Etelä-Amerikkaan. Argentiinan Cordoban ATP-250 -massakisassa Lajovic eteni puolivälierään kuten myös Rio de Janeiron ATP-500 -kisassa. Molemmissa puolivälierissä tuli tappiot argentiinalaisille pelaajille.

Acapulcon ATP-turnauksen toisella kierroksella serbialainen taipui kisassa finaaliin yltäneen Norjan Casper Ruudin käsittelyssä. Acapulcon ATP-500 -turnaus pelattiin hyvin pitkälti samanlaisella nopealla alustalla kuin Indian Wellsin turnaus.

Ruusuvuoren ottelun voittaja kohtaa toisella kierroksella kisassa 18. sijoitetun Yhdysvaltain Frances Tiafoen. Tämän ottelun voittaja kohtaa kolmannella kierroksella eli 32 parhaan joukossa joko 11. sijoitetun Kreikan Stefanos Tsitsipasin tai voittajan ottelusta Lucas Pouillen sekä Daniel Altmaierin välillä. Altmaier kaatoi Acapulcon turnauksessa ykkössijoitetun Alexander Zverevin kolmessa erässä.

Sijoitetuista pelaajista neljännellä kierroksella odottaisi Venäjän Andrey Rublev ja puolivälierässä Australian avointen voittaja, kolmanneksi sijoitettu Italian Jannik Sinner.

Tavoitteena kolmas kierros

Ruusuvuori pelasi viime vuonna erittäin hyvin kaksi Yhdysvaltain Masters-turnausta. Indian Wellsissä suomalainen eteni kolmannelle kierrokselle ja Miamin Masters-turnauksessa puolivälierään.

Indian Wellsissä viime vuonna Ruusuvuori sai ensimmäisellä kierroksella luovutuksen Ranskan Constant Lestienneltä. Toisella kierroksella suomalainen kaatoi 22. sijoitetun Espanjan Roberto Bautista Agutin.

Kolmannella kierroksella Ruusuvuori oli lähellä kaataa 12. sijoitetun Zverevin. Suomalainen johti avauserää murrolla, mutta menetti erän. Toinen erä meni ottelussa Ruusuvuorelle 6-1 -lukemin, mutta kolmannessa erässä Zverev oli vahvempi 7-5 -lukemin.

Tällä kaudella suomalainen on pelannut niin vahvaa tennistä, että mahdollisuus on edetä ainakin puolivälieriin asti Indian Wellsissä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis