Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Valtteri Bottas ei peitellyt pettymystään: ”Meiltä uupuu vielä jotain”

Valtteri Bottaksen aika-ajot Saudi-Arabiassa olivat pettymys
AOP

Saudi-Arabian GP:n aika-ajot eivät onnistuneet Valtteri Bottakselta ja suomalainen jäi lähtöruutuun 16.

Hymy ei ollut Valtteri Bottaksella Saudi-Arabian perjantain aika-ajojen jälkeen herkässä. Tuloksena oli vaatimaton 16. lähtöruutu ja niukka karsiutuminen aika-ajojen toisesta osiosta.

– On todella iso pettymys jäädä Q2:n ulkopuolelle vain muutamalla sekunnin sadasosalla. Sessio oli itseasiassa ollut ihan hyvä, kunnes jäin viimeisellä nopealla kierroksellani ruuhkaan ja lopulta kaksi autoa blokkasi tietä edelläni, Bottas harmitteli Sauberin tiedotteella.

– Väliaikojen perusteella minun olisi pitänyt selvitä jatkoon, mikä tekee koko hommasta entistä turhauttavamman.

Suomalainen olikin perjantain jälkeen mietteliäänä. Sauberin auton suorituskyky ei ole vielä riittävällä tasolla.

– Meiltä uupuu vielä jotain yhden kierroksen suorituskyvyssämme, eivätkä tämän päivän tapahtumat olleet puolellamme, Bottas myönsi.

Suomalainen oli kuitenkin ominaiseen tyyliinsä optimistinen itse kisan suhteen ja toivoi tältä päivältä parempaa tulosta.

– Joka tapauksessa huomenna on uusi päivä ja uusia mahdollisuuksia taistella tietämme ylöspäin. Kisavauhtimme pitäisi antaa meille paremmat mahdollisuudet nousta tulostaulukossa ylöspäin. Lähtöasetelmat eivät ole hyvät, joten on tärkeää pysyä poissa ongelmista startissa ja tehdä parhaamme päästäksemme pisteille.

Nopeinta vauhtia Jeddan radalla piti Red Bullin Max Verstappen. Ferrarin Charles Leclerc laittoi hollantilaiselle tiukimmin kampoihin jääden tästä vain 0,319 sekuntia. Red Bullin Sergio Perez oli päivän kolmas.

Saudi-Arabian GP starttaa lauantaina Suomen aikaa kello 18.55.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1