Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Hollantilaista ylivoimaa! – Formula 1 -kausi startannut tutuissa merkeissä

Red Bull Racingin Max Verstappen voitti Saudi-Arabian GP:n.
AOP

Moottoriurheilun kuninkuusluokassa Formula ykkösissä ajettiin kauden 2024 toinen osakilpailu. Kilpailupaikkana oli Saudi-Arabian Jeddahin katurata, jossa ylivoimainen ykkönen 50 kierroksen kilpailun jälkeen oli tuttu mies. Kilpailussa suurimmat tapahtumat nähtiin, kun kisan puolivälissä taisteltiin sijoista 10-13.

Hollannin Max Verstappen ajoi kauden toisessa osakilpailussa kauden toiseen voittoon Red Bull Racingin autollaan. Hollantilainen kaksinkertainen maailmanmestari lähti kilpailuun paalulta ja johti kisaa muutamaa kierrosta lukuun ottamatta varikkopysähdysten takia.

Kisassa toiseksi ajoi Verstappenin tallikaveri Meksikon Sergio Perez, joka nousi kolmannelta sijalta Ferrarin Charles Leclercin ohi toiseksi. Leclerc täydensi podiumin ja ajoi kilpailun nopeimman kierroksen. Tämä tarkoitti yhtä lisäpistettä Leclercille.

Ferrarin kakkoskuljettajana toiminut Oliver Bearman nappasi kisassa seitsemännen sijan ja jäi kärjestä 42 sekuntia. Bearman otti Carlos Sainz jr’n paikan, joka joutui leikkaukseen juuri ennen kisaviikonlopun alkua.

Neljänneksi kisassa ajoi McLarenin nuori Oscar Piastri ja viidenneksi kokenut Aston Martinin Fernando Alonso. Alonson tallikaveri Lance Stroll ajoi kisan alkuvaiheilla seinään ja aiheutti turva-auton muutaman kierroksen ajaksi. George Russell oli Mercedes GP:n parempi kuljettaja ajettuaan kuudenneksi. Lando Norris oli kisan kahdeksas ja moninkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton yhdeksäs. Haas-tallin Nico Hulkenberg ajoi tallille pisteen oltuaan kymmenes.

Kick Sauberin Valtteri Bottas ja Zhou Guanyu ottivat kisan viimeiset sijat. Heidät ohitettiin kierroksella.

F1-kausi jatkuu Australiassa kahden viikon kuluttua. Siitä matka jatkuu Japanin Suzukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1