Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1-maailmassa hurja huhumylly! – Hornerilla lista Verstappenin korvaajaehdokkaista?

Oscar Piastri, McLaren.
AOP

Mercedestä pitkään edustanut Lewis Hamilton siirtyy ensi kaudeksi Ferrarin pilttuuseen. Red Bullin Max Verstappenia pidetään huhuissa yhtenä korvaavana vaihtoehtona englantilaisen tilalle.

F1-maailmassa on ollut käynnissä valtava spekulointi siitä lähtien, kun Lewis Hamilton paljasti tulevaisuudensuunnitelmansa. Mercedekselle seitsemän maailmanmestaruutta tuonut englantilainen siirtyy kuluvan kauden jälkeen Ferrarille, eikä hänen korvaajastaan ole varmuutta.

Yhtenä vaihtoehtona on pidetty Max Verstappenin siirtymistä Mersun pilttuuseen. Lajia muutaman vuoden ajan mielinmäärin hallinnut Verstappen ei ole juurikaan halunnut puhua tulevaisuudestaan julkisesti.

Miehen taannoin antamien kommenttien perusteella vatsa vaikuttaa kuitenkin olevan täysi, joten on täysin mahdollista, että hän haluaa haastaa itseään tulevaisuudessa jossain muualla.

Verstappen otettaisiin varmasti avosylin vastaan, mutta toistaiseksi kaikki on vain huhujen tasolla. Jos Verstappen päättää kuitenkin lähteä, on Red Bullilla täysi työ löytää hänelle korvaaja.

Total Motorsportin saamien tietojen perusteella talli pitää Oscar Piastria hyvänä ehdokkaana hollantilaismestarin tilalle. McLaren-kuljettajan lisäksi Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner harkitsee lähteiden mukaan myös Alex Albonia.

Sergio Perezin uskotaan jättävän Red Bullin tämän kauden jälkeen, joten ainakin toinen vaihtoehdoista saattaa toteutua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1