Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1-nousukkaalle melkoista hehkutusta! – “Tässä mielessä olen paljon lähempänä Prostia”

Oscar Piastri, McLaren.
AOP

McLarenia ohjastavalle Oscar Piastrille povataan valoisaa tulevaisuutta Formula 1:n parissa. Suhteellisen kokematonta nuorukaista on jo ehditty verrata lajin suurnimiin, kuten Alain Prostiin ja Ayrton Sennaan.

Viime kaudeksi McLarenille Alpinelta siirtynyt Oscar Piastri teki vakuuttavan sisääntulon F1:een. Piastri ajoi debyyttikaudellaan lupauksia herättävästi ja on toistaiseksi yltänyt kaksi kertaa palkintopallille.

22-vuotiasta Piastria on verrattu tyyliltään kahteen edelliseen mestariin, Alain Prostiin ja Ayrton Sennaan. McLaren-tähti näkee itsessään enemmän samaa laskelmoivasta tyylistä muistettavan Prostin kanssa.

– Sanoisin, että tässä mielessä olen paljon lähempänä Prostia, Piastri mietti Speedcafen mukaan.

– Kun autoissa on nykyään niin paljon pitovoimaa, niitä on mielestäni ajettava melko suoraan. Renkaiden ansiosta ne eivät myöskään pidä sivuttaissuunnassa ajamisesta, joten on aina sopeuduttava siihen, mitä ympärillä on, mies jatkoi.

– Yritän tarkkailla ajotyyliäni juuri näistä syistä. Minulla on mielestäni luonnollinen tapa ajaa autoa, mutta yksi vahvuuksistani on se, että pystyn sopeutumaan erilaisiin autoihin melko nopeasti. Kaikilla ajamillani junioriautoilla oli aika erilaiset ominaisuudet, australialainen päätti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1