Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Ferrari-pomo uskoo, että Red Bullin dominointi voisi olla ohi: “Tunne on positiivisempi”

Ferrarin tallipäällikkö Fred Vasseur
AOP

Ferrari-pomo Fred Vasseur uskoo, että italialaistalli kuroo koko ajan Red Bullin etumatkaa kiinni.

Ferrari on ottanut viimeisen vuoden aikana isoja edistysaskeleita ja talli onkin nykyään jokaisessa kisassa potentiaalinen haastaja palkintopallisijoista. Tallipäällikkö Fred Vasseur uskookin, että Ferrarilla tehdään parhaillaan hyvää edistystä ja ero Red Bulliin kavenee koko ajan.

Ferrarin tämän kauden autossa SF24:ssä erityisesti auton renkaiden kulumista on parannettu huomattavasti, mikä toivottavasti auttaa tallia haastamaan Red Bullia entistä paremmin.

Red Bull on toki tällä kaudella toistaiseksi jatkanut siitä mihin se viime kaudella jäi, mutta Ferrari ei enää kovinkaan kaukana ole. Vasseur onkin optimistinen tallin mahdollisuuksista tulevalla kaudella ja toivoo, että edistysaskeleet tuottavat tulosta myös tuloksellisesti.

– Karsinnoissa heillä [Red Bullilla] on ehkä kaksi tai kolme kymmenystä etumatkaa meihin ja kilpailussa hieman enemmän. Mutta sitä on vaikea arvioida, koska emme tiedä, ajoivatko he täysillä, Vasseur pohti tallien nykyisestä erosta.

– Mutta tunne on positiivisempi. Nyt, hyvällä kauden startilla, voimme olla siellä, voimme taistella, mies jatkoi.

F1-sarjaa ajetaan seuraavaksi maaliskuun 24. päivä Australiassa, missä Ferrarin mahdollisuuden Red Bullin haastamiseen voitosta ovat ennakolta jopa kauden parhaimmat. Australian radalla ei ole pitkiä suoria pätkiä, missä Red Bull pääsisi tekemään eroa kovalla suoranopeudellaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1