Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Perinteikäs F1-talli rämpii pohjamudissa: “Me tiedämme, millaisiin kierrosaikoihin pystymme”

Alex Albon, Williams.
AOP

Alex Albonin ja Williamsin kausi on lähtenyt liikkeelle murheellisissa merkeissä. Pistetili on kahden osakilpailun jälkeen avaamatta ja ero sarjan kärkitallien vauhtiin näyttää valtavalta. Albon korostaa kuitenkin kärsivällisyyden tärkeyttä.

Pitkään odotettu uusi Formula 1-kausi on lähtenyt Williamsin kannalta surkealla tavalla liikkeelle. Viime vuonna nähtyjen ongelmien jälkeen odotukset eivät olleet kuluvalle kisakaudelle lähdettäessä korkealla, mutta silti tyhjä pistesaldo on karvas pettymys perinteikkäälle valmistajalle.

Williamsin ykköskuljettaja Alex Albon ajoi kauden startanneessa Bahrainin GP:ssä viidenneksitoista Logan Sargeantin ollessa koko kilpailun hitain. Saudi-Arabiassa Albon ylsi 11. sijalle Sargeantin oltua viidestoista.

Vaikka tulokset ovat olleet surkeita, vakuuttaa Albon, että tallin sisällä on rauhalliset tunnelmat. Mies korostaa samaan hengenvetoon maltin tärkeyttä.

– Meillä on mielessämme, menemättä liikaa yksityiskohtiin, toimiva kokonaisuus. Me tiedämme, millaisiin kierrosaikoihin pystymme, Albon vakuuttelee F1 Oversteerin mukaan.

– Osa suunnitelmistamme on saavutettavissa, mutta osa niistä on enemmänkin ensi vuotta varten. Sitä on tietysti hieman tuskallista sanoa, koska se on kaukana, mutta niin se vain on.

– Meillä on hyvä perusta, ja tulemme tekemään joitain päivityksiä, mutta niin tekevät kaikki muutkin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1