Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Valtteri Bottasilla rohkea näkemys uran jatkosta! – “Uskon, että se on täysin mahdollista”

Valtteri Bottas, Kick Sauber.
AOP

Valtteri Bottas kertoo olevansa valmis jatkamana Formula 1:n parissa pitkään, vaikka menestystä ei ole tullut toivotulla tavalla. Kick Sauberin kuljettaja aloitti hiljattain jo kahdennentoista kautensa lajin kuninkuusluokassa.

Valtteri Bottas, joka nousi aikoinaan F1:een valtavien odotusten saattelemana, ei ole päässyt juurikaan nauttimaan menestyksestä.

Tätä nykyä sarjan kokeneempaan kaartiin kuuluva suomalainen ei ole päässyt tosissaan taistelemaan maailmanmestaruudesta, mutta tämä ei ole sammuttanut hänen poltettaan lajia kohtaan.

Entinen Formula 3-sarjan mestari on ajanut parin viimeisen kauden nimensä Alfa Romeolla, joskin tiimin nimi vaihtui tänä vuonna Kick Sauberiksi. Vaikka Bottasin ja hänen tallitoverinsa Zhou Guanyun pistetilit ovat vielä avaamatta, vakuuttaa nastolalainen nälkää riittävän.

– 20 kautta. Uskon, että se on täysin mahdollista, Bottas vakuuttaa yksinoikeudella PlanetF1:lle annetussa haastattelussa.

– En ajattele vielä niin pitkälle, mutta en näe urani F1:n parissa olevan tulossa päätökseensä.

– Haluan ehdottomasti viettää täällä joitain menestyksekkäitä vuosia ja tavoitteemme on päästä jollain keinolla lähemmäksi kärkeä.

Bottas on aikaisemmin ilmoittanut haluavansa olla osana tulevaa Audi-projektia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1