Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Mestaritalli ajautumassa syöksykierteeseen? – “On selvää, että siellä on valtataistelu meneillään”

Jos Verstappen
AOP

Entinen F1-kuljettaja Jos Verstappen ottaa kantaa Red Bullin ympärillä vellovaan kohuun. Tiimin johtoportaassa uskotaan olevan ongelmia, eikä Verstappen usko tilanteen rauhoittuvan lähiaikoina.

Kohu Red Bullin ympärillä ei osoita edelleenkään hiipumisen merkkejä. Christian Horneriin kohdistuneet rajut syytökset vaikuttavat ajaneen lajia muutaman vuoden ajan dominoineen valmistajan sisäisiin riitoihin.

Horner tosin vapautettiin syytöksistä sisäisen tutkinnan jälkeen, mutta häntä väärinkäytöksistä syyttänyt nainen on tiettävästi valittanut päätöksestä.

Mestarikuljettaja Max Verstappenin isä, Jos Verstappen ehti jo aiemmin vaatia Christian Hornerin päätä vadille kohun seurauksena. Entinen F1-pilotti myöntää, ettei hänen poikansa tiimin sisällä ole kaikki kohdallaan.

– Ulkopuolisen maailman on todella vaikea pysyä tilanteesta kärryillä. Mielestäni heidän täytyy rauhoittaa tilanne tiimin sisällä, mutta ottaen huomioon vallitsevat olosuhteet, siinä voi kestää pitkään, Verstappen pohti Daily Mirrorin mukaan.

– On selvää, että siellä on jonkinlainen valtataistelu meneillään. Meidän täytyy katsoa, mitä tuleman pitää, enkä voi sanoa liikaa. Toivon, että he löytävät rauhan ja alkavat keskittyä jälleen kilpailemisiin, koska siitä tässä on kyse.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1