Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Mercedeksellä riittää luottoa vaisusta alkukaudesta huolimatta: “Olemme tehneet kovasti töitä…”

Toto Wolff
AOP

Mercedeksen kausi on lähtenyt yskähdellen käyntiin. Takavuosien kestomenestyjän ongelmat olivat varsin hyvin nähtävillä etenkin Saudi-Arabian osakilpailussa. Toto Wolff kertoo tallin tavoitteista ennen Melbournen GP:tä.

Mercedeksen vauhti ei ole riittänyt Formula 1:n kisakauden kahdessa ensimmäisessä osakilpailussa. Toistaiseksi tiimin paras sijoitus on George Russellin Bahrainissa ajama viides sija.

Ongelmia oli nähtävillä jo kauden avauskisassa, mutta etenkin Saudi-Arabiassa oli selvää, kuinka Mersu kalpeni lähes kaikille kilpailijoilleen nopeissa mutkissa.

Työtä riittää ennen Australiassa ja Japanissa ajettavia nopean radan kilpailuja, mutta Toto Wolff on kaikesta huolimatta luottavaisin mielin.

– Olemme tehneet kovasti töitä Jeddahin GP:n jälkeen ja keskittyneet siihen, mitä kahden ensimmäisen kisan aikana tapahtui. On rohkaisevaa nähdä W15:sta potentiaali, mutta kehitettävää vielä riittää.

– Olemme näyttäneet kilpailukykyisiltä hitaissa ja keskinopeissa mutkissa, mutta korkeat nopeudet ovat olleet heikkoutemme.

– Pyrimme ymmärtämään, miksei suorituksemme vastaa odotuksiamme. Meillä riittää parannettavaa tämän asian kanssa.

– Toivottavasti saamme riittävää kehitystä aikaiseksi ennen Melbournea, jonka päälle voimme rakentaa tulevien viikkojen aikana.

Lähde: Crash.Net

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1