Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1-nousukas ampuu alas puheet maailmanmestaruudesta: “Jos sinulla on radan hitain auto…”

Oscar Piastri, McLaren.
AOP

Oscar Piastria pidetään yhtenä F1-maailman lupaavimmista nuorista kuljettajista. Piastri ei kuitenkaan itse halua mennä asioiden edelle ja myöntää, että McLarenin nykyisellä autolla on vaikea taistella kisavoitoista, saati maailmanmestaruudesta.

Oscar Piastri, joka ajaa toista kauttaan Formula 1:ssä, sijoittui viime vuonna hienosti Australian GP:ssä kahdeksanneksi. Melbournessa syntyneeseen pilottiin kohdistuu tänäkin vuonna kotikilpailussaan suuret odotukset, sillä hänen otteensa ovat herättäneet lupauksia kuluvallakin kisakaudella.

Useimmat F1-kuljettajat haaveilevat radalla ollessaan osakilpailujen voitoista ja maailmanmestaruudesta, mutta Piastri on tässä mielessä poikkeus. Australialaiskuljettaja myöntää karut tosiasiat lajin kuninkuusluokassa vallitsevasta kilpailutilanteesta.

– Minä harvemmin unelmoin siitä (voittamisesta). Formula 1:ssä on edelleen pitkälti kyse autosta ja kuljettajasta – etenkin autosta, Piastri totesi PlanetF1:n mukaan.

– Jos sinulla on radan hitain auto, et tule voittamaan kilpailua tai maailmanmestaruutta. Se on niin yksinkertaista. Huolimatta siitä, kuinka paljon yrität tai haluaisit sitä. Niin ei tule tapahtumaan.

– Joten tällaisista asioista haaveileminen saattaa helposti muuttua enemmän painolastiksi kuin motivaationlähteeksi. Jos käytössäsi ei ole autoa, jolla voi voittaa, sen miettiminen on turhaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1