Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Puolalaiskaunotar valloitti Indian Wellsin! – “Uskomaton esitys…”

Puolan Iga Swiatek valloitti Indian Wellsin.
AOP

Naisten tenniksen ammattilaiskiertueella eli WTA-kiertueella pelattiin Indian Wellsin Masters-turnaus. Turnauksen loppuottelussa sunnuntaina kohtasivat kaksi eurooppalaista huippupelaajaa, kun Puolan Iga Swiatek kohtasi jättiyllätyksen järjestäneen Kreikan Maria Sakkarin. Ottelusta tuli lopulta hyvinkin yksipuolinen näytös.

22-vuotias Puolan sekä maailman ykköspelaaja Iga Swiatek valloitti Indian Wellsin Masters-turnauksen. Ykkössijoitettu puolalaistähti ei menettänyt turnauksessa yhtään erää. Loppuottelussa Swiatek kaatoi Maria Sakkarin suoraan kahdessa erässä 6-4, 6-0 -lukemin.

Ottelun avauserässä puolalainen karkasi murrolla nopeasti 3-0 -johtoon, mutta menetti syöttönsä viidennessä pelissä. Lopulta WTA-listan ykkösnimi mursi kymmenennessä pelissä kreikkalaisen syötön ja vei erän nimiinsä.

Toisessa erässä Swiatek menetti omalla syötöllään neljä pistettä ja koko erässä Sakkari voitti viisi pistettä.

– Anteeksi, en saanut laitettua tänään parasta tiskiin. Ottelu oli tosi nopea kaikkien osalta. Kaikki kunnia Swiatekille, hän on uskomaton pelaaja, hieno ihminen ja mitä mahtavin mestari, kehui Sakkari.

Masters-voitto oli Swiatekin vielä niin nuoren uran 19. turnausvoitto ja kahdeksas Masters-1000 -turnauksen voitto. Swiatek on samalla vasta kymmenes naispelaaja, joka on onnistunut voittamaan kahdesti Kaliforniassa pelattavan Masters-turnauksen.

Tässä turnauksessa Swiatek menetti pahimmillaan vain neljä peliä yhdessä erässä ja se tapahtui kolmesti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis