Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Max Verstappen puhui suunsa puhtaaksi Horner-kohusta: “En halua tulla yhdistetyksi tällaisiin asioihin”

Max Verstappen, Red Bull.
AOP

Red Bullin ja Christian Hornerin yllä on riittänyt kuohuntaa parin viimeisen kuukauden ajan. Tallin ykköskuljettaja Max Verstappen kommentoi jälleen kerran arkaa aihetta ja vakuutti oman keskittymisensä olevan vain kilparadoilla.

Red Bullin aloittama sisäinen tutkinta koskien Christian Hornerin toimintaa päätettiin hiljattain, sillä väärinkäytöksille ei löydetty näyttöä. Hornerin väitettiin kohdelleen tiimissä työskentelevää naishenkilöä epäasiallisesti, ja syytteiden tultua julki, asia sai valtavat mittasuhteet.

Kaikki tahot eivät ole olleet mielissään Red Bullin tavasta hoitaa tilannetta ja Hornerin päätä on vaadittu vadille, vaikka hänet todettiinkin työnantajansa puolesta syyttömäksi.

Max Verstappen, joka joutui vastailemaan kysymyksiin koskien Hornerin tilannetta, muistutti, että hänen työnsä on keskittyä kilpailemiseen.

– En halua aina tulla yhdistetyksi tällaisiin asioihin. Koska loppujen lopuksi, minä olen kuljettaja, ja tehtäväni on suoriutua radalla. Sitä varten minut on palkattu, Red Bull-tähti painotti PlanetF1:n mukaan.

– Mutta käsittääkseni kaikki hoidettiin oikealla tavalla. En voi mennä enempää yksityiskohtiin, koska en tiedä tarkemmin, enkä haluakaan tietää, sillä se ei ole työni tai tehtäväni tiimin sisällä, Verstappen jatkoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1