Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Williams päätyi todelliseen shokkiratkaisuun Albonin kolarin jälkeen! – “Vaikein asia urallani”

Logan Sargeant joutuu jättämään Australian GP:n väliin.
AOP

F1-talli Williamsin perjantaiset harjoitukset eivät menneet suunnitelmien mukaan. Alex Albon kolaroi autonsa pahannäköisesti, jonka jälkeen valmistaja tiedotti melko yllättävästä päätöksestä.

Williamsin Formula 1 -kuljettaja Logan Sargeant joutuu jättämään Australian GP:n väliin. Sargeantin auto luovutettiin hänen tallikaverilleen Alex Albonille, joka kolaroi pahasti perjantain harjoituksissa, eikä vara-autoa ollut saatavilla.

Tiimi kertoi, että Albonin romuttunut auto on poistettu käytöstä ja se lähetetään takaisin tehtaalle Englantiin korjattavaksi.

– Koska kolmatta alustaa ei ole saatavilla, tiimi voi vahvistaa tehneensä päätöksen, että Alex kilpailee loppuviikonlopun ajan sillä alustalla, jota Logan Sargeant ajoi FP1:ssä ja FP2:ssa, Williams tiedotti.

Sargeant, joka keräsi viime vuonna debyyttikaudellaan vain yhden pisteen, myönsi, että tilannetta on vaikea käsitellä. Mies kuitenkin vakuutteli ymmärtävänsä tiimin päätöstä.

– Tämä on vaikein asia urallani, eikä tätä ole helppoa käsitellä. Siitä huolimatta olen täysin tiimin käytettävissä ja teen kaikkeni auttaakseni meitä saamaan parhaan mahdollisen tuloksen.

Myös Albon oli tilanteesta selkeästi pahoillaan ja kertoi, ettei kukaan kuljettaja haluaisi joutua kokemaan vastaavaa.

Lähde: RTE.ie

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1