Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Australian GP:ssä riitti draamaa! – Red Bullille järisyttävä pettymys: “Käymme läpi kaikki vauriot”

Christian Horner
AOP

Australian GP päättyi kaikkia ennakko-odotuksia vastaisesti Ferrarin napatessa kaksoisvoiton. Kyseessä oli ensimmäinen kerta kahteen vuoteen, Red Bullin Max Verstappen joutui keskeyttämään kilpailun. Christian Horner kertoi, mistä tähtikuljettajan ongelmat johtuivat.

Melbournen osakilpailun odotettiin olevan jälleen kerran Red Bullin näytöstä, mutta toisin kävi.

Lajia mielin määrin viime vuosina dominoineen tiimin viikonloppu sai murheellisen päätöksen Sergio Perezin jäätyä viidenneksi ja kaksi kisakauden ensimmäistä kilpailua nimiinsä vieneen Max Verstappen jouduttua keskeyttämään.

Kyseessä oli samalla ensimmäinen kerta kahteen vuoteen, kun Verstappen joutui jättämään kisan kesken. Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner kertoi ongelmista Verstappenin keskeytyksen taustalla.

– Kyseessä oli ongelma jarrujen kanssa. Näytti siltä, että jarru oli ollut päällä aika lailla kisan alusta lähtien. Kuten Max kuvaili, se tuntui aivan kuin käsijarru olisi ollut päällä, joka maksoi hänelle muutamassa tilanteessa.

– Ja sitten tietenkin lämmöt kasvoivat liian suuriksi, josta liekit johtuivat. Auto on nyt saatu takaisin, ja käymme läpi kaikki vauriot, jotta ymmärtäisimme tarkalleen, mikä ne aiheutti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1