Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Williams-pilotti myöntää karun tosiasian: “Haluamme enemmän kuin mihin olemme pystyneet”

Alex Albon, Williams.
AOP

Alex Albonin mielestä Williams ajaa tällä hetkellä kilpaa tilanteessa, jossa perinteisen valmistajan ei pitäisi olla.

Alex Albon uskoo, että Williamsin FW46-autossa on vauhtia, jota tiimi ei ole vielä saanut valjastettua, koska sen valmistelut kuluvaan F1-kauteen viivästyivät.

Williams on kokenut turhauttavan alun uudelle F1-sesongille yrittäessään parantaa pettymykseen päättyneen viime kauden jälkeen.

Albon jäi kahdessa viimeisessä kilpailussa Saudi-Arabiassa ja Australiassa niukasti pisteittä sijoittumalla 11:nneksi. Jälkimmäisessä kilpailussa hän otti tallikaverinsa Logan Sargeantin auton haltuunsa kolaroituaan omansa kisaa edeltävissä harjoituksissa.

28-vuotias Albon myöntää, ettei ole itsekään pystynyt toistaiseksi antamaan parastaan.

– Tiiminä, itseni mukaan lukien, haluamme enemmän kuin mihin olemme pystyneet.

– Uhrasimme viime vuonna aika paljon auton kehittämisen suhteen keskittyäksemme tämän vuoden autoon, ja on selvää, että tiimien välillä on melko suuri ero P5:stä P6:een, Albon pohti RacingNews365:n mukaan.

– Vielä turhauttavampaa meidän puoleltamme on se, että autossa on vauhtia, mutta emme ole saaneet sitä käyttöömme. Tuntuu siltä, että ajamme kilpaa tilanteessa, jossa meidän ei pitäisi olla. Meidän pitäisi olla korkeammalla (pistetaulukossa).

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1