Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Entinen F1-lupaus avautuu potkujensa jälkeisestä ajasta: “Tunnen oloni loistavaksi”

Nyck de Vries, Mahindra Racing.
AOP

Nyck de Vries aloitti viime kauden kovien odotusten saattelemana, mutta sai lähtöpassit AlphaTaurilta vain kymmenen osakilpailun jälkeen. Entinen F1-tähti ei ole kuitenkaan jäänyt laakereilleen lepäämään vaan on pitänyt itsensä kiireisenä muiden projektien parissa.

Viimeiset 12 kuukautta ovat olleet kiireisiä Nyck de Vriesille, sillä hollantilainen kuljettaja on kilpaillut vuoden aikana kolmessa eri luokassa.

De Vries aloitti vuoden 2023 F1-tulokkaana AlphaTaurilla, joka sai hänet hylkäämään Formula E -paikan Maseratilla ja paikan Toyotan WEC-hyperauto-ohjelmassa.

Suorittamalla siirtonsa Red Bullin sisartiimiin de Vriesistä tuli ensimmäinen Formula E -kuljettaja, joka siirtyi F1:een. Kuten hyvin tiedetään, ura lajin kuninkuusluokassa päättyi kuitenkin nopeasti De Vriesin kannalta.

Miehelle näytettiin ovea vain kymmenen GP:n jälkeen, mutta hän ei ole kuitenkaan antanut tämän lannistaa itseään. De Vries palasi Formula E:n pariin ja Mahindra Racingin tiimiin sekä Toyotalle.

– Tunnen oloni loistavaksi. Olen erittäin tyytyväinen Mahindraan ja Formula E:n sekä WEC:n yhdistelmään ja nautin molemmista kilpailuista, de Vries kertoi RacingNews365:lle.

– Tällä hetkellä emme tietenkään ole vielä siellä, missä haluaisimme olla. Mutta me kaikki uskomme tähän projektiin.

– Edistymme vähitellen koko ajan, ja vaikka se ei välttämättä näy suorina tuloksina, me rakennamme kunnollista perustaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1