Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Sensaatiomaista peliä! – Unkarin tennistähti jatkaa hirmuvireessä

Unkarin Fabian Maroszan kovassa testissä.
AOP

Miamin Masters-turnauksessa Yhdysvaltain Floridassa pelataan maanantaina kolmas kierros päätökseen. Suosikit pitivät erinomaisesti pintansa maanantai-iltana Suomen aikaa pelatuissa otteluissa, kun kaksi seuraavaa paria neljännelle kierrokselle ratkottiin.

Unkarin lupaava tennistähti Fabian Maroszan jatkoi hurjaa virettään Miamin Masters-turnauksessa. Maroszan kaatoi suoraan kahdessa erässä turnauksen kolmannella kierroksella Australian Alexei Popyrinin 7-5, 6-3 -lukemin.

Maroszan eteni kolmannelle kierrokselle murskaamalla Tanskan Holger Runen toisella kierroksella 6-1, 6-1 -lukemin. ATP-rankingin 57 omaava Maroszan ei ole menettänyt vielä erääkään Miamissa, jossa 24-vuotias pelaa uransa ensimmäistä kertaa.

Unkarilainen kohtaa neljännellä kierroksella jälleen Australian passin omaavan pelaajan, kun vastassa odottaa ikiliikkuja Alex de Minaur. De Minaur kaatoi kolmannen kierroksen ottelussa Saksan kovasyöttöisen Jan-Lennard Struffin suoraan kahdessa erässä 7-6, 6-4 -lukemin. Australialainen antoi ottelussa vain yhden murtopallon ja mursi kertaalleen saksalaisen syötön. De Minaur on sijoitettu turnauksessa yhdeksänneksi.

Tämän otteluparin voittaja kohtaa puolivälierässä joko Saksan Alexander Zverevin tai Venäjän Karen Khachanovin. Khachanov kaatoi kolmessa erässä Argentiinan Francisco Cerundolon. Miehet kohtasivat viime vuonna puolivälierässä Miamin turnauksessa. Khachanov vei ottelun avauserän tylysti 6-1 -lukemin, mutta hävisi toisen erän 7-5 -lukemin ja kolmas erä venyi aina katkaisupeliin asti.

Turnauksessa neljänneksi sijoitettu Zverev kaatoi kahdessa erässä Yhdysvaltain Christopher Eubanksin. Zverev oli parempi erin 7-6, 6-3. Ottelussa pelasivat kaksi erinomaisesti syöttävää pelaajaa ja ottelussa nähtiin vain kolme syötönmurtoa. Toisessa erässä Zverev syötti ottelua 5-3 -tilanteessa kotiin ja antoi kolme murtopalloa, mutta Eubanks ei onnistunut viemään ottelua jatkopeleille toisessa erässä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis