Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tyly nousu! – Tennistähti uskomattomaan temppuun Miamissa

Daniil Medvedev voittoon Miamin Masters-turnauksessa.
AOP

Tenniksen ATP-kiertueella pelataan tällä viikolla päätökseen vuoden toinen Masters-turnaus Yhdysvaltain Floridassa. Tällä viikolla pelataan Miamin Masters-turnauksen loppupelit ja ensimmäiset puolivälieräparit ovat selvillä neljännen kierroksen osalta. Turnauksen hallitseva mestari näytti tiistaina kaapille paikan saksalaista vastustajaansa vastaan tylyllä tavalla.

ATP-rankingissa tällä hetkellä neljäntenä oleva Venäjän Daniil Medvedev otti todella tylyllä tavalla voiton Miamin Masters-turnauksen neljännellä kierroksella. Medvedev kaatoi neljännen kierroksen ottelussa Saksan uskomatonta turnausta pelanneen Dominik Koepferin kahdessa erässä 7-6, 6-0 -lukemin.

Ottelun avauserässä kumpikin mursi toisensa syötön kertaalleen ja erässä edettiin katkaisupeliin. Katkaisupelissä Koepfer karkasi kahdella minimurrolla jo 4-0 -johtoon, mutta hävisi tämän jälkeen viisi pistettä putkeen ja lopulta Medvedev vei katkaisupelin 7-5 -lukemin nimiinsä.

Toisessa erässä Medvedev menetti omalla syötöllään vain viisi pistettä ja mursi kolmesti saksalaisen syötön, joten erä meni nopeaan tahtiin venäläisen nimiin. Koepfer sai omalla syöttövuorollaan toisessa erässä vain yhden pelipallon, mutta ei käyttänyt sitä erän toisessa pelissä hyödykseen.

Medvedev kohtaa puolivälierässä Chilen Nicolas Jarryn.

Turnaukseen 22. sijoitettu ATP-rankingissa sijalla 23 oleva chileläinen kaatoi omassa neljännen kierroksen ottelussa Norjan seitsemänneksi sijoitetun Casper Ruudin kahdessa erässä 7-6, 6-3 -lukemin.

Jarry karkasi avauserässä murrolla johtoon, mutta Ruud onnistui murtamaan takaisin, joten erässä haettiin ratkaisu katkaisupelistä. Katkaisupelissä Jarry syötti erinomaisesti ja nappasi 4-3 -tilanteessa kaksi perättäistä pistettä norjalaisen syötöllä. Tämän jälkeen chileläinen viimeisteli katkaisupelin omalla syötöllään 7-3 -lukemin nimiinsä.

Toisessa erässä paras mahdollisuus Ruudille murtoon tuli heti ensimmäisessä pelissä, sillä Jarryn syötössä oltiin kahdesti 40-40 -tilanteessa, mutta murtopalloa norjalaiselle ei suotu. Tämän jälkeen chileläinen antoi syötöllään yhden pisteen Ruudille ja mursi lopulta kuudennessa pelissä tarvittavan kerran erävoiton eteen.

Torstaina pelattavan puolivälierän voittaja kohtaa välierässä lauantaina joko Italian Jannik Sinnerin tai Tshekin Tomas Machacin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis