Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Italian tennistykki löytämässä pelivirettä! – Puolivälierästä kova otatus

Italian Jannik Sinner puolivälieriin Miamissa.
AOP

Miamin Masters-turnauksessa ATP-kiertueen puolella pelataan neljäs kierros alusta loppuun tiistain aikana. Torstaina on luvassa puolivälierät, joista turnauksessa selvitetään neljä parasta pelaajaa viikonlopun välieriin. Turnauksen alakaavion toiseen puolivälierään selvittivät tiensä tänä vuonna Australian avoimet voittanut Italian supertähti ja lupaava tshekkipelaaja, joka pelaa vahvaa turnausta.

Italian ykköspelaaja Jannik Sinner pelasi erinomaisen ottelun tiistaina Miamin Masters-turnauksen neljännellä kierroksella. Sinner kaatoi omassa neljännen kierroksen ottelussa Australian vahvaa turnausta pelanneen Christopher O’Connellin kahdessa erässä 6-4, 6-3 -lukemin.

Ottelun avauserään O’Connell sai räjähtävän alun, sillä ATP-rankingia 66 kantava australialainen nappasi murron heti ottelun ensimmäisessä pelissä. Sinner sai vastamurtoon mahdollisuudet 2-1- ja 3-2 -tilanteessa, mutta O’Connell piti syöttönsä kahdesta murtopallosta huolimatta. Lopulta 3-4- ja 5-4 -tilanteissa Sinner nappasi tarvittavat murrot erävoittoon tarviten näihin kaksi murtopalloa.

Toisessa erässä italialainen piti ensimmäisen syöttönsä helposti ja mursi perään O’Connellin syötön, joka katkaisi australialaisen selkärangan. Tämän jälkeen O’Connell sai italialaisen syötöllä vain yhden pisteen, kun uransa ensimmäisen Grand Slam -voiton tänä vuonna napannut Sinner marssi erävoittoon.

Sinner kohtaa puolivälierässä Tshekin Tomas Machacin torstaina.

Machac kaatoi Italian Matteo Arnaldin hienon esityksen päätteeksi suoraan kahdessa erässä 6-3, 6-3 -lukemin. Machac mursi Arnaldin syötön kolmesti ottelussa eikä antanut yhtään murtopalloa italialaiselle. Machac syötti ottelussa vain yhden ässän ja sai 63 prosentin varmuudella ykkössyötön ruutuun, mutta onnistui voittamaan kakkossyötöt 64 prosentin varmuudella, mikä vaikeutti italialaisen tekemistä.

Puolivälierä Sinneriä vastaan on tshekkipelaajan ensimmäinen koko uralla Masters-turnauksessa. Vielä viime vuonna Machac ja Arnaldi kiersivät haastajakiertueen turnauksia, mutta tänä vuonna kumpikin on lunastaneet paikkansa ATP-kiertueella.

Ottelun voittaja kohtaa välierässä joko Venäjän Daniil Medvedevin tai Chilen Nicolas Jarryn.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis