Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Ykköstykit kestivät paineet! – Miamin Mastersissa kolmas kierros päätökseen maanantaina

Daniil Medvedev jatkaa Wimbledonin välierään.
AOP

Miamin Masters-turnauksessa pelataan maanantaina loppuun kolmas kierros. Yhdysvaltain Floridan osavaltiossa pelattavan turnauksen ottelujärjestystä on menneen viikonlopun aikana häirinneet runsaat sateet, mutta maanantaina aikataulut ovat jälleen päiväjärjestyksessä. Sunnuntaina useampi suosikki selvitti miesten turnauksessa tiensä neljännelle kierrokselle. 

Miamin Masters-turnauksen hallitseva mestari, kertaalleen urallaan Grand Slam -turnauksen voittanut Venäjän Daniil Medvedev selvitti kolmannen kierroksen haasteensa. Medvedev kaatoi tiukan avauserän jälkeen Iso-Britannian Cameron Norrien suhteellisen helposti kahdessa erässä 7-5, 6-1 -lukemin.

Venäläinen karkasi kahdella murrolla 3-0 -johtoon, mutta menetti kahden murron etunsa Norrielle avauserässä. Siitä huolimatta Medvedev onnistui ottamaan 11. pelissä tarvittavan murron ja syöttämään erän 7-5 -lukemin nimiinsä. Toisessa erässä venäläinen menetti omalla syötöllään kaksi pistettä ja mursi Norrien avauserän tavoin kolmesti vieden erän tylysti 6-1 -lukemin.

Medvedev kohtaa neljännellä kierroksella eli 16 parhaan joukossa turnauksessa sijoittamattoman pelaajan eli Saksan Dominik Koepferin. Koepfer järjesti kolmannella kierroksella yllätyksen tiputtamalla Ranskan Ugo Humbertin kolmen erän taistelun jälkeen 3-6, 6-4, 6-3 -lukemin jatkosta.

Tämän otteluparin voittaja kohtaa Miamin Masters-turnauksen puolivälierässä joko Norjan 7. sijoitetun Casper Ruudin tai Chilen 22. sijoitetun Nicolas Jarryn. Ruud hoiteli kahdessa erässä Espanjan Alejandro Davidovich Fokinan tieltään, kun taas Jarry nousi Brasilian yllättäjä Thiago Seyboth Wildia vastaan erätappion takaa voittoon yli kolmituntisessa ottelussa.

Turnauksen alakaavion muissa neljännen kierroksen otteluissa Tomas Machac kohtaa Matteo Arnaldin ja kakkossijoitettu Jannik Sinner saa vastaansa Christopher O’Connellin.

Maanantaina turnauksen kolmas kierros pelataan loppuun yläkaavion osalta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis