Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Tyly esitys! – Snookerin supertähti murskavoittoon Kiinan rankingturnauksessa

Judd Trump hoiteli saudi-arabialaisen vastustajan European Mastersissa.
AOP

Kiinassa pelattiin menneellä viikolla snookerin maailmankiertueen rankingturnaus World Open. Yushanin kaupungissa pelatussa turnauksessa oli tarjolla muhkeat palkintorahat, sillä voittajalle oli luvassa lähes 200 tuhannen punnan palkintorahat. Loppuottelussa sunnuntaina kohtasivat kaksi suosittua pelaajaa, kun Kiinan kautta aikain paras snookertähti haastoi kaiken lajissa voittaneen englantilaisen.

Kiinassa pelatussa snookerin World Openissa nähtiin hyvinkin yksipuolinen loppuottelu. Kiinalaiset pääsivät otteluun todella isojen odotusten kera, sillä otteluun tiensä raivasi maan paras pelaaja Ding Junhui. Junhuille koitui loppuotteluun kuitenkin täydellinen sivustaseuraajan kohtalo, sillä Englannin Judd Trump oli täysin omaa luokkaansa. Trump vei ottelun ja 170 tuhannen punnan palkintorahat nimiinsä tylyin 10-4 -lukemin.

Ottelussa Trump otti kuskinpaikan heti avausjaksolla. Iltapäivän jälkeen englantilainen johti ottelua 7-2 -lukemin ja teki neljä yli 50 pisteen sarjaa. Iltasessiossa nähtiin Trumpin päivän molemmat sataset. Englantilainen aloitti iltasession 130 pisteen sarjalla ja erässä numero 12 Trump paukutti 106 pisteen tyhjennyksen. Lopulta illalla pelatut erät menivät 3-2 ja Trump pääsi juhlimaan voittoa.

Ding teki otteluun kolme vähintään 50 pisteen sarjaa joista yksi oli 106 pisteen sarja aamupäivän päättäneeseen erään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut