Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

McLaren-pomo suitsuttaa nuorta lupausta! – “Hänen tulevaisuutensa näyttää valoisalta”

Oscar Piastri, McLaren.
AOP

McLarenin tallipäällikkö Andrea Stella kertoo Oscar Piastrin kehityskäyrän olleen tiimin toiveiden mukainen. Stella muistuttaa kuitenkin, että nuorukaisella on vielä opittavaa, jotta hänen täysi potentiaalinsa saataisiin esiin.

Toista kauttaan F1:ssä ajava Oscar Piastri sijoittui viime viikonloppuna kotikisassaan Australiassa neljänneksi. Piastri piti kolmatta sijaa hallussaan, mutta päästi tiimimääräyksen jälkeen tallikaverinsa Lando Norrisin edelle.

Norris oli nopeampi tuoreemmilla renkailla, joten ratkaisun tarkoituksena oli minimoida kaksikon törmäysriski. McLaren-tallipäällikkö Andrea Stella kommentoi tiimin ja erityisesti Piastrin otteita alkukaudella.

– Jopa verrattuna viime vuoden Australian tai jopa Japanin GP:hen ja muihin paikkoihin kauden alussa, olemme menneet selvästi eteenpäin, Stella kertoi Motorsport.comin mukaan.

– On erittäin rohkaisevaa ajatella, että tämä tapahtuu vasta toisen kauden alussa (Piastrin kohdalla). Jos ajatellaan, kuinka paljon hänellä on lunastettavana potentiaalinsa puolesta, niin mielestäni Oscarin tulevaisuus näyttää erittäin valoisalta.

– Kun puhun sopeutumisesta, en tarkoita sopeutumista ongelmiin, vaan kykyä ennaltaehkäistä niitä. Joskus on tiedettävä etukäteen, mihin tietyt asiat johtavat ja millaisia ongelmia niistä saattaa syntyä. Hän on nyt paljon tietoisempi tältä kantilta ajateltuna.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1