Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Vasseur nöyränä Ferrarin kaksoisvoitosta huolimatta: “Meidän on jatkettava tällä lähestymistavalla”

Frederic Vasseur
AOP

Ferrari otti ensimmäistä kertaa kaksoivoiton Australian GP:ssä sitten vuoden 2004, kun Carlos Sainz ja Charles Leclerc selviytyivät maaliin kilpailun nopeimpina. Italialaisvalmistajan tallipäällikkö Frederic Vasseur oli hyvillä mielin, mutta varoi menemästä asioiden edelle.

Red Bullin ja Max Verstappenin pitkä voittoputki tuli päätökseensä viime viikonloppuna, kun Australian GP päättyi Ferrarin juhliin. Ferrari näytti nopeutensa jo viikonlopun harjoituksissa ja sama jatkui myös itse kilpailussa.

Carlos Sainz vei GP:n nimiinsä ja Charles Leclerc varmisti italialaistallin kaksoisvoiton. Lajia mielin määrin viime vuosien ajan dominoinut Max Verstappen joutui puolestaan keskeyttämään jo kolmannen kierroksen jälkeen.

Ferrarin vauhti oli kuitenkin niin kova, että tiimi olisi todennäköisesti pystynyt tarvittaessa haastamaan Red Bull-tähden toden teolla.

– En keskity lainkaan Red Bullin suorituskykyyn, vaan omaan tekemiseemme. Otimme askeleen eteenpäin, Ferrarin tallipäällikkö Frederic Vasseur totesi.

– Emme olleet pettyneitä tuloksiimme Bahrainissa ja Saudi-Arabiassa, emmekä ole yltiöpäisiä tämän kaksoisvoiton vuoksi. Meidän on jatkettava tätä lähestymistavalla tulevissa kilpailuissa, sillä vain näin voimme saada haluamiamme tuloksia, Vasseur päätti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1