Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Pitkä yhteistyö päätökseen! – Max Verstappen joutuu tulemaan toimeen ilman luottomiestään!

Max Verstappen F1-kuljettaja Red Bull
AOP

Max Verstappen kilpailee jatkossa ilman päämekaanikkoaan, sillä Lee Stevenson jättää Red Bullin.

Max Verstappenin päämekaanikko Lee Stevenson on lopettanut uransa Red Bullilla ja jättää Milton Keynesissä sijaitsevan tallin 18 yhteisen vuoden jälkeen.

Stevenson liittyi Red Bulliin vuonna 2006 ja työskenteli kakkosmekaanikkona vuoteen 2014 asti, jolloin hänet ylennettiin ykkösmekaanikoksi.

Hänestä tuli Verstappenin pääkilpailumekaanikko vuoden 2023 alussa, mutta hän on työskennellyt tiiviisti hollantilaiskuljettajan rinnalla siitä lähtien, kun Verstappen saapui Red Bullille vuonna 2016.

Stevenson on kuitenkin siirtymässä kohti uusia haasteita, ja hän saa työpaikan tiimiltä, joka edellyttää hänen muuttamistaan Japaniin. Stevensonin lähtö Red Bullilta sovittiin kauden 2023 aikana.

– Ajattelin vain kertoa teille kaikille, että ette näe minulta enää yhtään viestiä Red Bullilta, koska tänään on viimeinen päiväni! Stevenson kommentoi PlanetF1:n mukaan.

– Olen viettänyt täällä uskomattomat 18 vuotta, ja kaikki se, mitä olen saavuttanut tiimin kanssa, on ollut aivan uskomatonta.

– Olen työskennellyt ensimmäisen auton, RB2:n parissa aina RB16B:hen ja tietenkin RB19:ään asti. Tämä on ollut uskomaton matka. Haluan kiittää kaikkia täällä.

– Kun aloitin vuonna 2006, en uskonut, että voittaisimme kilpailuja, saisimme paalupaikkoja tai voittaisimme mestaruuksia, mutta olemme onnistuneet siinä kaikessa, ja se on ollut uskomatonta.

– Joten kyllä, nyt on seuraavan luvun aika. Se luku alkaa maanantaina, kun lennän Japaniin ja aloitan työt uuden tiimini kanssa varikkokäytävän toisessa päässä. Siitä tulee valtava haaste, mutta olen siihen valmis!

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1