Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Lähde: Aston Martin suunnittelee kovaa kaappausta! – Vaihtaako huippusuunnittelija kilpailijan leiriin?

Lawrence Stroll pääomistaja Aston Martin F1
AOP

Williams yrittää lähteiden mukaan houkutella Red Bullin taustalla vaikuttavaa Adrian Neweytä riveihinsä. Williamsin kerrotaan olevan valmis lyömään pöytään valtavan tarjouksen saadakseen tahtonsa läpi.

Adrian Newey on ollut kilpailevien tiimien kiinnostuksen kohteena sen jälkeen, kun hän tuli Red Bullille vuonna 2005. Newey on ollut olennainen osa Red Bullin menestystä Sebastian Vettelin kanssa vuosina 2010-2013 ja nyt Max Verstappenin kanssa.

Motorsport.comin tietojen mukaan Aston Martinin pääjehu Lawrence Stroll on nostanut panoksia ja tehnyt Saudi-Arabian GP-viikonloppuna suuren sopimustarjouksen houkutellakseen Neweyn alaisuuteensa.

Kunnianhimoinen Stroll pyrkii laittamaan palikoita paikoilleen luodakseen tiimin, joka voi kilpailla Red Bullin, Mercedeksen ja Ferrarin kanssa tulevina vuosina.

Sen lisäksi, että Stroll on pystyttänyt huippumodernin päämajan, johon on tulossa uusi tuulitunneli, hän on jo houkutellut useita kilpailevien tiimien avainsuunnittelijoita sekä solminut Hondan tehdassopimuksen vuoden 2026 sääntökaudelle.

Neweyn värvääminen saattaisi olla puuttuva palapelin pala, jolla voitaisiin kuroa umpeen kärkitallien etumatkaa. Miehen saapuminen saisi mahdollisesti myös Fernando Alonson jatkamaan sopimustaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1