Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Williamsin kohupäätös jakaa edelleen mielipiteitä: “Miksi hänelle tehtiin uusi sopimus?”

Logan Sargeant F1-kuski Williams
AOP

Yksi viime viikon puhuttavimmista asioista F1-maailmassa oli Alex Albonin ajama kolari Australian GP:n harjoituksissa. Logan Sargeant joutui tämän seurauksena luovuttamaan kisapaikkansa Albonille, jota entinen Renault-kuski Jolyon Palmer ihmettelee.

Logan Sargeant allekirjoitti toisen, yksivuotisen sopimuksen Williamsin kanssa viime joulukuussa. Hän oli viimeinen kuljettaja, joka varmisti paikan kuluvalle kisakaudelle vaikean tulokaskauden jälkeen. Myöskään Williamsilla ei ole vielä nähty, että päätös kiinnittää 23-vuotias olisi kannattanut.

Floridalaissyntyinen kuljettaja pääsi debyyttikaudellaan vain kertaalleen pisteille ja tämän kauden osalta pistetili on vielä avaamatta. Sargeant on ollut selkeästi hitaampi Williams-kuljettajista myös tällä kaudella, eikä ole kertaakaan sijoittunut Alex Albonin edelle.

Australiassa mies ei päässyt tosin edes yrittämään, sillä Albon määrättiin ajamaan Sargeantin autolla kolaroituaan omansa kisaa edeltävissä harjoituksissa. Entinen F1-pilotti Jolyon Palmer hämmästelee, miksi Sargeantille edes tarjottiin uutta sopimusta, jos hänelle ei heru nähtyä enempää luottamusta.

– Luulen, että tallin sisällä olevat vahingot olivat suuremmat kuin mahdollinen hyöty. Olisiko Albon ollut viikonloppuna vahvempi kuljettaja? Loogisesti kyllä, kun otetaan huomioon hänen viime kautensa ja tämän kauden vireensä verrattuna Sargeantiin.

– Häneltä (Albon) jäi kuitenkin perjantaina 34 kierrosta ajamatta tiimikaveriinsa nähden, joka vastaa puoltatoista kilpailua.

– Jos Vowles (James) edelleen uskoo, että Albon olisi ollut vahvempi kaikesta huolimatta, herää kysymys: Miksi Sargeantille tehtiin uusi sopimus, jos häneen luotetaan niin vähän?

Lähde: F1 Oversteer

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1