Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC:n tähtien vihanpito jatkuu ennen tulevaa huippuottelua! – “Tällainen on suurinta heikkoutta”

Cody Garbrandt, UFC.
AOP

Cody Garbrandt antaa vastauksen Deiverson Figueiredon kommentteihin, joiden mukaan entinen  mestari olisi henkisesti hauras. Kaksikko ottaa yhteen tulevassa UFC 300 -tapahtumassa.

Cody Garbrandtin ja Deiveson Figueiredon oli määrä otella UFC 255 -tapahtumassa, kun brasilialaisella oli hallussaan UFC:n kärpässarjan titteli.

Se olisi ollut Garbrandtin ensimmäinen ottelu kyseisessä painoluokassa, mutta hän joutui vetäytymään kamppailusta reväytettyään hauiksensa harjoitusleirin aikana. Figueiredo puolusti lopulta titteliään menestyksekkäästi Alex Pereziä vastaan.

Vaikka Garbrandtin ja Figueiredon välinen ottelu jäi kolme vuotta sitten toteutumatta, miehet ovat nousemassa lähitulevaisuuden aikana kehään.

Kaksikko avaa tulevan UFC 300-illan pitkän odotuksen jälkeen, eikä miesten välinen vihanpito ei näytä laantuneen vuosien varrella. Figueiredo kutsui hiljattain tulevaa vastustajaansa henkisesti hauraaksi ja uskoi tappioiden syöneen parhaan terän tämän ottelemisesta.

Garbrandt lataa nyt samalla mitalla takaisin.

– Olen ollut siinä tilanteessa, kun olet henkisesti heikko, etkä usko itseesi, jolloin sinun on puhuttava enemmän ja yritettävä päästä vastustajasi pään sisälle, Garbrandt kommentoi Bloody Elbow’n mukaan.

– Hän (Figueiredo) on missannut painon (aikaisemmin). Juuri tällainen on suurinta heikkoutta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit