Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC-mestarilta kehut tulevan vastustajan suuntaan: “Kaveri, jolla riittää päättäväisyyttä”

Alex Pereira, UFC.
AOP

Alex Pereira paljastaa, että hänen tulevalla vastustajallaan Jamahal Hillillä on yksi tärkeä ominaisuus, joka erottaa hänet monesta muusta kokeneemmasta ottelijasta.

Vaikka suurin osa faneista ja asiantuntijoista uskoo Alex Pereiran säilyttävän kevyen raskaansarjan tittelinsä suhteellisen helposti tänä viikonloppuna UFC 300:ssa, legendaarinen brasilialainen potkunyrkkeilijä ei suostu aliarvioimaan vastaan asettuvan Jamahal Hillin taitoja.

Viikonloppuna järjestettävän UFC 300 -tapahtuman pääotteluun lähdettäessä suosikin viitta on tukevasti brasilialaisen mestarin harteilla. “Poatan” otti voiton tuomaripäätöksellä Jan Blachowiczista heinäkuussa 2023, jonka jälkeen hän kukisti Jiri Prochazkan marraskuussa teknisellä tyrmäyksellä.

Hill ei ole kilpaillut UFC:ssä sitten tammikuun 2023, sillä hän on viettänyt suuren osan viimeisestä 14 kuukaudesta sivussa toipuessaan akillesjänteen repeämästä.

Ennakkosuosikin asemastaan huolimatta, Pereira ei halua lähteä tulevaan otteluun takki auki.

– Joskus ei ole väliä, oletko teknisesti taitavin tai kokenein kaveri, jos sinulla ei ole tarpeeksi sydäntä tai kestävyyttä. Jamahal on kaveri, jolla riittää päättäväisyyttä. Mielestäni ilman tätä, teknisillä ominaisuuksilla ei tee mitään, Pereira totesi Bloody Elbow’n mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit