Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC-tähti ei niele Ronda Rouseyn väitteitä: “Hänen on ehkä vaikea hyväksyä…”

Ronda Rousey (vas.) ja Holly Holm.
AOP

Holly Holm järkytti vapaaottelumaailmaa vuonna 2015, kun tyrmäsi tuolloin voittamattoman Ronda Rouseyn voimakkaalla potkulla.

Ronda Rouseyn kokemaa tyrmäystappiota Holly Holmia vastaan pidettiin yhtenä UFC-historian suurimmista yllätyksistä. Tuosta illasta on kulunut lähes yhdeksän vuotta, mutta Holm jatkaa edelleen ottelemista kääpiösarjassa.

Rousey puolestaan otteli vielä kertaalleen Amanda Nunesia vastaan, jonka jälkeen entinen mestari jätti UFC:n taakseen.

Rousey julkaisi äskettäin omaelämäkertansa Our Fight, jossa hän kertoo yksityiskohtaisesti aivotärähdyksistä, jotka hänen mukaansa käytännössä pakottivat hänet lopettamaan vapaaottelun.

Rousey väitti kirjassaan, että kaatuminen portaissa ennen UFC 193:aa johti siihen, että hän kohtasi Holmin puolikuntoisena kamppaillessaan aivotärähdyksen jälkioireiden kanssa.

Holm antaa nyt oman vastineensa Rouseyn väitteille. Yhdysvaltalainen kehuu maannaistaan upeaksi mestariksi, mutta ei niele tämän selityksiä tappiolleen.

– Olen varma, että ihmiset muokkaavat sanomisiani mielensä mukaan, mutta sanon tämän pelkästä kunnioituksesta. Jos hän (Rousey) ei olisi ollut niin dominoiva mestari, ei järjestämäni yllätys olisi ollut niin mullistava.

– Siitä huolimatta olin parempi ottelija sinä iltana. Kaikki ottelijat kärsivät jossain vaiheessa uraansa aivotärähdyksistä, mutta minä en käytä niitä ikinä selityksenä hävitessäni.

– Hänen on ehkä vaikea hyväksyä, että olin parempi ottelija. Oliko hän hieno mestari? Siitä ei ole epäilystäkään, mutta minä olin parempi etenkin tuona iltana.

Lähde: MMA Fighting

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit