Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC:ssä jättiyllätys! – Holloway voittoon näyttävällä tyrmäyksellä! Titteliottelu odottaa?

Max Holloway
AOP

Max Holloway järjesti melkoisen yllätyksen viikonloppuna järjestetyssä UFC 300-tapahtumassa. Hawaijilaislähtöistä ottelijaa pidettiin altavastaajana Justin Gaehtjea vastaan, mutta mies otti tyylikkään voiton vastoin ennakko-odotuksia.

Max Holloway sekoitti pakkaa viikonloppuna tyrmäämällä Justin Gaehtjen vakuuttavan esityksen jälkeen.

Hawaijilaistaustaisen Hollowayn mahdollisuuksia ei pidetty ennen ottelua kovinkaan suurina, mutta kokenut ottelija osoitti laatunsa kovassa paikassa sammuttaessaan Gaethjen valot päätöserän viimeisellä sekunnilla.

Hollowayn seuraavasta liikkeestä ei ole tässä vaiheessa vielä tietoa, mutta höyhensarjan tuore mestari Ilia Topuria kertoo haluavansa otella tätä vastaan.

– Minulle on selvää, että seuraava otteluni on Max Hollowayta vastaan, Topuria vakuutteli Sherdogin mukaan.

– Onnittelut tästä illasta, mutta oteltuaan minua vastaan hänen täytyy astella takaisin jonoon, espanjalainen jatkoi.

Holloway ilmoitti olevansa valmis haasteeseen.

– Kuulostaa hienolta. Mitä minun pitäisi oikein sanoa? Entä, jos se onkin hän, joka joutuu kävelemään jonon perälle? Ennen pitkää tulemme näkemään.

– Meillä riittää kysymyksiä tässä lajissa. Ilia voi puhua, mutta minulla on paljon mielessäni. Jos ottelu lyödään lukkoon, tulemme saamaan vastauksia, joten olen innoissani.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit