Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC-veteraani vastaa Dana Whiten eläköitymispuheisiin: “Tulen takaisin”

Dana White
AOP

Entinen UFC-mestari Holly Holm oli jälleen tositoimissa viikonloppuna. 42-vuotias veteraani kärsi kitkerän tappion Kayla Harrisonille, jonka jälkeen Dana White ehdotti hänelle eläköitymistä. Holm vakuutteli kuitenkin aikovansa jatkaa uraansa.

Holly Holm epäonnistui viikonloppuna yrityksessään voittaa Kayla Harrison tämän UFC-debyytissä. Voitto oli tulokkaalle melko selvä, sillä Holm ei pystynyt missään vaiheessa käsittelemään vastustajansa painiosaamista tai yleistä mattotyöskentelyä.

UFC:n presidentti Dana White hehkutti Harrisonin suoritusta ja paljasti toivovansa Holmin jäävän tappionsa jälkeen eläkkeelle. Holm purki pettymystään taiston tauottua, mutta kertoi aikovansa jatkaa ottelemista kaikesta huolimatta.

– Mikään ottelun aikana ei mennyt niin kuin olin kuvitellut viimeisten 10 viikon aikana harjoitusleirillä, Holm manasi BJ Pennin mukaan.

– Minulla ei ole tekosyitä. Minulla on paras valmennus, parhaat joukkuetoverit, paras sparraus – kaikki apu, jota olisin voinut edes uneksia pyytäväni.

– Menin kehään ja menetin kaiken keskittymisen ottelusuunnitelmaan. En tehnyt mitään sellaista, mitä varten olimme treenanneet. Ja kaikki kunnioitus Kaylalle. Hän oli tänään parempi ottelija.

– Sydämeeni ja egooni sattuu, mutta haluan kiittää fanejani sekä tiimiäni. Arvostan teitä ja tulen takaisin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit